Η εταιρεια

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Με εικοσαετή πείρα στο χώρο της ωρολογοπ​οιίας και μεγάλη εμπειρία στα Casio προϊόντα, η αλυσίδα καταστημάτων e-casio.gr που ανήκει στην εταιρία ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ παρέχει την εξειδικευμένη γνώση της σε όλη την γκάμα της γνωστής εταιρίας. Παρέχει έμπειρους συνεργάτες (τεχνικούς και πωλητές) για την αγορά, την αλλαγή μπαταρίας, την αντικατάσταση λουριού και ολοκληρωμένου service στο ρολόι με γραπτή εγγύηση του καταστήματος.

 

Δραστηριοποιείται στον χώρο με την παρουσία ενός φυσικού καταστήματος και ενός διαδικτυακού, με έμφαση στο Casio ρολόι. Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 7 στο Σύνταγμα. Το διαδικτυακό κατάστημα βρίσκεται στην διεύθυνση e-kokkinos.gr

 

Σε αυτά θα βρει κανείς μεγάλη ποικιλία από Casio ξυπνητήρια, χρονόμετρα, αριθμομηχανές και κυρίως ρολόγια Casio.

 

Ο στόχος και η απόφαση ζωής εξ αρχής της εταιρίας ήταν και είναι η δημιουργία νεανικών καταστημάτων ωρολογοποιίας στα πρότυπα του εξωτερικού, αποκλειστικά για προϊόντα Casio. Το κατάστημα του Πειραιά αποτελεί μια κομβική αρχή για την εταιρεία καθώς είναι εναρμονισμένο με τα standards της e-casio.gr και της ΕΛΜΗ Systems.

 

Η συνεργασία με ένα από τα δυνατότερα brands στην παγκόσμια αγορά επετεύχθη με την πολύτιμη έγκριση της ΕΛΜΗ Systems (που από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός και ενέκρινε τις ιδέες που της προτάθηκαν και την ενδιέφεραν για την πραγματοποίηση της καλύτερης εταιρικής εικόνας στα φυσικά σημεία) και της Casio εξωτερικού. Ένα brand το οποίο βρίσκεται δυναμικά στην ελληνική αγορά και την παγκόσμια εδώ και πολλά χρόνια, γνωστό για την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία του στον χώρο της ωρολογοποιίας.

 

Στα καταστήματα ο πελάτης έχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγοράς και απεριόριστες επιλογές αφού:

 

1. Μπαίνοντας θα βρει ετοιμοπαράδοτα σε κατηγορίες περίπου το 95% της συνολικής γκάμας της εταιρείας Casio σε ρολόγια. Ρολόγια παιδικά, καταδυτικά, ορειβατικά, sport, casual για κάθε ηλικία από 20€ έως 1500€.

 

2. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα τον βοηθήσει τόσο στην επιλογή του κατάλληλου ρολογιού όσο και στην επεξήγηση των λειτουργιών του όσο πολύπλοκες και αν είναι.

 

3. Με τους εξειδικευμένους τεχνικούς της η εταιρεία παρέχει ένα ολοκληρωμένο after sales service αφού ο πελάτης μπορεί να αλλάξει από μια απλή μπαταρία έως και να πραγματοποιήσει ένα ολοκληρωμένο service στο ρολόι του.

 

Προς αποφυγή σύγχυσης ή παρεξήγησης το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα e-kokkinos.gr και τα φυσικά καταστήματα e-casio.gr, ανήκουν στην εταιρία ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ Premium συνεργάτη της εταιρίας ELMI SYSTEMS η οποία είναι αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Στοιχεία επικοινωνίας αντιπροσωπείας casio ρολογιών ELMI SYSTEMS Λ. Αθηνών 165, τηλέφωνο 2102002200

 


Στοιχεία επιχείρησης

 

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

ΕΔΡΑ: ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ 7 – ΑΘΗΝΑ

Α.Φ.Μ. 126114395 – Δ.Ο.Υ. ΣΤ΄ΑΘΗΝΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ 00086318502000

ΤΗΛ. 211 4081675

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνεται τα νέα και όλες τις προσφορές μας μας πρώτοι!

Εγγραφή