ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕς ΑΝΩ ΤΩΝ 35 ΕΥΡΩ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

Με την αγορά ενός προϊόντος από την εταιρία e-casio.gr by kokkinos επίσημο εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της  ελληνικής αντιπροσωπείας ELMI SYSTEMS η οποία εγγυάται το ρολόι σας για την περίοδο δυο ετών από την ημερομηνία αγοράς.  Υπό τους ορούς και τις προϋποθέσεις της παρούσας εγγύησης καλύπτονται ελαττώματα υλικών ή κατασκευής που υπήρχαν κατά το χρόνο αγοράς του ρολογιού, με την υπόδειξη του σχετικού πιστοποιητικού εγγύησης που αναγραφεί  κωδικό προϊόντος, ημερομηνία αγοράς και σφραγίδα από εξουσιοδοτημένο κατάστημα, σας παρέχεται δωρεάν επισκευή οποιουδήποτε ελαττώματος  εάν αυτό κριθεί απαραίτητο από το αρμόδιο service.

H ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ

 

•  Την διάρκεια ζωής της μπαταρίας
•  Την φυσιολογική φθορά και γήρανση ( πχ: φθαρμένο κρύσταλλο, αλλοίωση χρώματος μεταλλικών στοιχείων και μη , όπως δέρμα, πλαστικό, ύφασμα).
•  Οποιαδήποτε ζημιά εξαιτίας αντικανονικής χρήσης, έλλειψη φροντίδας, αμέλεια ( πχ: χτυπήματα, σπάσιμο, θραύση κρυστάλλου ) την περίπτωση που το ρολόι έχει δεχτεί την επέμβαση από μη εξουσιοδοτημένα άτομα

 

Εάν το ρολόι σας χρειάζεται οποιαδήποτε φροντίδα εμπιστευτείτε το σε ένα από τα επίσημα εξουσιοδοτημένα καταστήματα μας, παρέχοντας σας την σωστή παροχή service για το ρολόι σας.

ΕΓΓΥΗΣΗ SERVICE

 

Η εταιρία e-casio.gr by kokkinos με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ωρολογοποιϊας, εξειδίκευση και συνεχή ενημέρωση αναλαμβάνει το service και την συντήρηση του ρολογιού σας οποιασδήποτε εταιρίας. Αφού διαγνωσθεί το πρόβλημα οι έμπειροι τεχνικοί αναλαμβάνουν την πλήρη μηχανική αποκατάσταση του ρολογιού σας και την παρακολούθηση του για σωστή λειτουργία.
 Έπειτα παραδίδεται στον πελάτη μαζί με εγγύηση καλής λειτουργίας ενός έτους.

 

Η εγγύηση ισχύει με την υπόδειξη του σχετικού πιστοποιητικού που φέρει τον κωδικό και την εταιρία του ρολογιού, σφραγίδα του καταστήματος, ημερομηνία και περιγραφή επισκευής.

 

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΥΠΤΕΙ :

 

•  Ελαττώματα σε ότι αφορά την επισκευή που έχει γίνει.

 

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ:

 

• Βλάβες από αντικανονική χρήση ( πτώση, χτυπήματα )

ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ /ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΗΣΗΣ

 

 

Στην εταιρία e-casio.gr by kokkinos οι έμπειροι τεχνικοί αναλαμβάνουν την αλλαγή μπαταρίας ή πυκνωτή ( εξαρτάται από τον τύπο του ρολογιού ) και την στεγανοποίηση του ρολογιού σας οποιασδήποτε εταιρίας. Η παραπάνω διαδικασία καλύπτεται από εγγύηση ενός έτους.
Η εγγύηση ισχύει με την υπόδειξη του σχετικού πιστοποιητικού που φέρει την εταιρία και τον κωδικό του ρολογιού, ημερομηνία και σφραγίδα του καταστήματος.

 

 

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ :

 

•  Την διάρκεια ζωής της μπαταρίας
•  Εισροή υδάτων από αντικανονική χρήση όπως ( πχ: εισροή νερού από θραύση κρυστάλλου)
•  Εισροή υδάτων από αντικανονική χρήση από αυτήν που συνίσταται από τον εκάστοτε κατασκευαστή
•  Εισροή υδάτων σε περίπτωση που το ρολόι έχει δεχτεί επέμβαση από άτομα εκτός της εταιρίας μας.

WARRANTY CARD

Εγγραφη στο Newsletter

Για να μαθαίνεται τα νέα και όλες τις προσφορές μας μας πρώτοι!

Εγγραφη